Diensten


Are you interested in our services? Check what we deliver below and find the best solution for you!

01

Sales Cloud

Sales Cloud helpt het boosten van de Sales afdeling van iedere organisatie. QLOUTT richt uw Sales Cloud omgeving in, gebaseerd op uw Salesprocessen. QLOUTT levert volledige Sales Cloud implementaties, maar ook kleine(re) Sales Cloud projecten, zoals een offerte systeem of een digitale handtekening software. U kunt het zo gek nog niet bedenken en QLOUTT maakt het voor u!

02

Service Cloud

Service Cloud zorgt ervoor dat uw klantenservice dag- en nacht online is. U kunt al uw servicekanelen koppelen aan Service Cloud en op deze manier cases beheren. Wij leveren complete Service Cloud oplossingen die geïntregeerd zijn met uw bedrijfsprocessen, maar ook features om uw bestaande Service Cloud omgeving te verbeteren, denk hierbij aan een Transport Management System in combinatie met een routeplanner app om de couriers op een zo kort mogelijke route te sturen.

03

Community Cloud

Wilt u meer interactie met uw klanten? Dan is Community Cloud echt iets voor u! Met community Cloud maken wij een community of een portaal in uw eigen huisstijl. Dit geeft mensen toegang tot een klein gedeelte van uw Salesforce instance. Mocht u interesse hierin hebben zullen wij met u om de tafel gaan zitten voor al uw wensen en daaruit zal een prachtige portal tot stand komen.

04

Web-development

Is uw website toe aan vernieuwing? Of toe aan een upgrade naar een web-app? Of heeft u nog geen website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken websites en web-apps met behulp van HTML, CSS en PHP. Mocht u graag een website willen met een CMS, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook Wordpress websites.

05

Consultancy Services

Heeft u vragen over bedrijfsprocessen en IT processen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren advies over hoe u bepaalde IT software kan implementeren. Dit is ideaal als u de implementatie van uw nieuwe software niet wil uitbesteden, maar wel wat extra kennis kan gebruiken van systeemimplementaties.